Blijf thuis. Coster Keukens komt naar u toe!

Veel winkels zijn gesloten en restaurants zijn dicht. Die laatste springen daar creatief op in door maaltijden te bezorgen, winkeliers starten met een online verkoopkanaal als ze dat al niet hadden.

Wie juist dit voorjaar van plan was een nieuwe keuken uit te zoeken of onderdelen te vervangen, zal niet zo snel een keukenzaak binnenstappen vanwege de corona risico’s. Hoe moet dat nou? Bovendien laat een keuken zich niet zomaar bezorgen en online een keuken bestellen gaat volgens veel mensen een stap te ver. Coster Keukens heeft daar de juiste oplossing voor; we komen bij u thuis. Met een auto vol inspiratie.

Coster keukens geeft antwoorden op alle mogelijke keuken-vragen

Wie naar een nieuwe keuken verlangt, wil -om de juiste keuzes te kunnen maken- goed weten wat er mogelijk is. Wat er bijvoorbeeld aan kookeilanden mogelijk is of aan apparatuur te koop is. Dan ga je niet over één nacht ijs. Je wilt zoveel mogelijk relevante informatie en voorbeelden zien, materialen voelen en kleuren overwegen.

De beschikbare ruimte kan mogelijk op verschillende manieren worden ingedeeld. Welke frontjes en welke kleuren zijn er mogelijk? Kies ik een houten of een kunststof blad en is een stoomoven wat voor ons?

Kortom; veel vragen. En dan hebben we nog niet eens de mogelijkheden voor de aankleding genoemd zoals een spatwand. Duizelt het u al? Dan is het belangrijk om bij de basis te beginnen. Een plattegrond van de beschikbare ruimte om daar de uiteindelijke keuken op in te tekenen met alles erop en eraan. Dat gaat in stapjes zodat u uw keuzes goed kunt overwegen.

Eerste stap: doe een aanvraag voor een bezoek aan huis

De allereerste stap is het aanvragen van een bezoek aan huis. Uiteraard vindt dit plaats met inachtneming van de nodige maatregelen zoals de anderhalve meter afstand. Het geeft u de gelegenheid in deze periode tóch bezig te gaan met het creëren van een nieuwe keuken, samen met de experts van Coster Keukens.

De showroom van Coster Keukens komt op deze manier aan huis. Daarmee krijgt u de juiste informatie en ruim de tijd om de mooiste, meest functionele en fijnste keuken uit te zoeken. In deze onzekere tijd kunnen we deze positieve input wel gebruiken.

Komt u toch liever langs in onze showroom? Geen probleem, ook hier hebben we nodige maatregelen getroffen en houden we rekening met de afstand onder het motto: MET DE AFSTANDELIJKE HOUDING DENKEN WIJ DICHTBIJ MET U MEE.