De keukenspecialist Staphorst (en wat we voor u willen betekenen)

Wij kiezen graag samen met u een nieuwe keuken uit. Dat is een proces waarbij we u adviseren en vakkundig begeleiden. Totdat de nieuwe keuken naar tevredenheid is geïnstalleerd. Hoe gaat zoiets eigenlijk?

De aanschaf van een nieuwe keuken vraagt om het nemen van nogal wat beslissingen. Daarbij gaat u niet over één nacht ijs. Hoe groot is de ruimte, welke stijl van keuken vindt u mooi, wat moet er aan apparatuur in de keuken komen en ga zo maar door. Dat zijn nog maar drie aspecten die van belang zijn voor het ontwerp van een nieuwe keuken.

Wat heeft u daaraan?

‘Wij zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van keukens’ staat er op onze website te lezen. Wat bedoelen we daar nu precies mee en wat heeft u daaraan? Dat is een reële vraag die we graag uitleggen.

Zoals gezegd is de aanschaf van een nieuwe keuken niet niks en we voorzien u graag van een eerlijk en vakkundig advies. Dat bestaat onder meer uit op een gedegen manier laten zien wat er mogelijk is. In de meeste gevallen is dat behoorlijk wat. Hierna volgt een advies dat zoveel mogelijk aansluit bij uw wensen.

Om die wensen helder op tafel te krijgen, laten we het liefst zoveel mogelijk voorbeelden zien. En voorzien we u van de juiste informatie. Op onze site is al veel te lezen over de verschillende aspecten van een keuken. Van de manier van koken tot aan de aanschaf van het juiste werkblad en van de nieuwste afzuigkap tot aan de combi-stoomoven.

Met een open mind nemen we mogelijkheden door

Wat voor de een de perfecte keuken is, is voor de ander weer een heel andere keuken. Met een open mind nemen we graag alle mogelijkheden met u door en wordt er uiteindelijk gekozen voor een keuken die bij ú past. Bij uw levensstijl, uw gezinssamenstelling, uw woning en uw wensen.

Kleur, materiaal, inbouwapparatuur en zo mogelijk de nieuwste snufjes. We laten het allemaal de revue passeren. Na het vakkundig inmeten, gaan we passen en meten zodat alle onderdelen van de keuken perfect op de juiste plaats terecht komen. We kunnen door middel van een 3D ontwerp vast een tipje van de sluier oplichten zodat u een goed beeld krijgt van hoe de keuken eruit komt te zien. Op basis daarvan is het gemakkelijker om eventuele aanpassingen aan te geven.

Op die manier komen we gezamenlijk tot een totaaloplossing. Maar pas nadat al uw vragen beantwoord zijn, alle keuzes bewust zijn gemaakt en de keuken helemaal naar wens is. Het is immers een investering waar u veel plezier en gemak aan gaat beleven. Daar staan we voor.