Wie zijn wij

Vanuit een modern ingerichte showroom beschikt Coster Keukens over alle benodigde middelen om u optimaal van dienst te zijn bij het aankopen van uw droomkeuken. Onze keukens zijn opgebouwd uit hoogwaardige componenten. Met jarenlange ervaring en opgebouwde kennis zijn wij in staat om u optimaal te adviseren. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang keukenplezier.

Kom langs in onze showroom en overtuig uzelf!

Persoonlijke benadering

Vanuit een persoonlijke benadering stellen wij uw wensen centraal bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Een keuken behoort immers tot één van de belangrijkste ruimtes in een woonomgeving. Naast alle praktische mogelijkheden is het belangrijk dat een keuken geïntegreerd wordt in een leefomgeving waarin u zich thuis voelt.

Met breed assortiment keuken(onderdelen) en onze uitgebreide mogelijkheden vinden we voor elke wens een passende en betaalbare oplossing.

Onze showroom

Vanuit een modern ingerichte showroom beschikt Coster Keukens over alle benodigde middelen om u optimaal van dienst te zijn bij het aankopen van uw droomkeuken. Middels een handig programma kunnen wij een driedimensionaal ontwerp maken van uw uitgekozen keuken. Op deze manier heeft u een goede indruk hoe uw keuken er in werkelijkheid uit komt te zien.

Onze showroom is ingericht met een breed scala aan keukens en keukenonderdelen. Tevens beschikken wij over frontjes en stalen waarmee een nog betere indruk gegeven kan worden van uw toekomstige keuken.

Topkwaliteit

Coster Keukens werkt uitsluitend met materialen van topkwaliteit. De keukens zijn van degelijke Duitse makelij. We leveren werkbladen van betrouwbare Nederlandse leveranciers, en we adviseren bij voorkeur apparaten van gerenommeerde A-merken.

Jarenlange ervaring en vakmanschap in de keukenbranche vertaald zich tevens in optimale kwaliteit.  Coster Keukens staat garant voor een optimaal resultaat. Een tevreden klant wordt ongetwijfeld een ambassadeur. Hier zijn we zuinig op.