De perfecte keukeninrichting

Of het nu gaat om een moderne geavanceerde keuken of een eenvoudige keuken. Er is een scala aan mogelijkheden als het om keukens gaat. Van landelijke keukens tot moderne keukens, keukens vol accessoires of een minimalistisch ingerichte functionele ruimte om in te koken.

De indeling

Het is dan ook niet zo gemakkelijk om een ruimte op een juiste manier in te delen als het om een keuken gaat. Waar komt het kookgedeelte (kookeiland, inductieplaat, stoomovens), waar het natte gedeelte (vaatwasser, spoelbakken) en past er een eettafel in of kan er aan een eetbar worden aangeschoven of aan een kookeiland?

Het inrichten

Dan de vraag waar je al je keukenspullen laat als het gaat om pannen, borden en bestek en waar alle boodschappen? Bovendien; past er een grote dubbeldeurs-koelkast in? Of wordt er gekozen voor een kleiner model?

Op maat samenstellen

Zoveel mensen, zoveel keuzes, zoveel keukens. Daar komt het eigenlijk op neer. Want naast de hoeveelheid kastjes, de plaatsing van apparatuur en de logica van werken in een keuken, speelt ook de hoogte van werkblad en kastjes een rol. Voor wie zich uren achtereen in de keuken wil kunnen vermaken, zou een ‘op maat’ keuken moeten samenstellen. Een keuken die past als een jas.

Ons advies

Met onze adviezen wordt een keuken op maat gekozen en gecreëerd waar je vele jaren plezier van hebt. Uiteraard in de kleur en de stijl die jou het beste past.

Ga bij het kiezen van een keuken niet over een nacht ijs. Verdiep je in wat er mogelijk is. Bepaal wat je belangrijk vindt, hoe je de keuken wilt gebruiken, waar je van houdt en waar je je goed bij voelt. Stap met je plan, je ideeën en vragen gewoon bij ons binnen. Wij zitten voor je klaar.